Lammertyn Lieven bvba - Regina Wautersweg 11D - 8800 Roeselare-Beveren - GSM 0468/48 82 57

Als kind wist Lieven het al: "ik wil later timmerman worden". Van kindsbeen af was hij aan het experimenteren met de inhoud van vaders gereedschapskist, soms tot grote ergernis van zijn moeder. Zij moest toezien hoe hij de poten van zijn kinderstoeltje afzaagde en gaatjes boorde in de muur met een schroevendraaier. Zijn studies houtbewerking aan het VTI te Tielt waren dan ook een evidente keuze. Na meerdere jaren van ervaring bij enkele schrijnwerkbedrijven groeide de drang om een eigen zaak op te starten. In maart 2003 zette hij dan eindelijk die stap en was de oprichting van Lammertyn Lieven bvba een feit.

Lieven houdt van zijn vak en dit vertaalt zich in een doorgedreven zin voor perfectie en zijn oog voor elk detail. Lammertyn Lieven bvba legt zich vooral toe op het vervaardigen van meubels op maat en schuifdeurwanden, het vervaardigen en de renovatie van keukens en totaalprojecten zoals winkel- en kantoorinrichting, de renovatie van houten ramen en deuren. Vaak worden projecten gerealiseerd in samenwerking met de interieurarchitect(e) van de klant.

Laat u inspireren door het beeldmateriaal van de gerealiseerde werken. Dit is slechts een greep uit de vele projecten die Lammertyn Lieven bvba gerealiseerd heeft in de afgelopen jaren. Neem gerust contact op voor bijkomende informatie. Wij staan klaar om naar uw wensen te luisteren.

Lammertyn Lieven bvba